آخرین اخبار
کد مطلب: 103198
رئيس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک راهور ناجا
ترافيک پرحجم در مهران/تردد روان در چزابه و شلمچه/ هدايت زوار کربلا به سمت مرزهاي شلمچه و چزابه
تاریخ انتشار : 1394/09/10 09:40:55
نمایش : 1569
رئيس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک راهور ناجا گفت: زائراني که قصد عبور از مرز را دارند از استان کرمانشاه به سوي مرزهاي شلمچه و چزابه هدايت مي‌شوند تا بتوانند به راحتي و در کمترين زمان از مرز عبور کنند.
به گزارش  سلام لردگان؛‌ سرهنگ نادر رحماني رئيس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامي خبرگزاري فارس، در مورد آخرين وضعيت جوي و ترافيکي محورهاي مواصلاتي کشور، اظهار داشت:‌ در حال حاضر در اکثر محورهاي استان‌ کرمانشاه بارش باران جريان دارد.

رئيس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک راهور ناجا تصريح کرد: در محورهاي سردشت، شاهين‌دژ، مياندوآب و پيرانشهر در استان آذربايجان غربي و همچنين محورهاي زنجان ـ بيجار و خدابنده ـ ابهر در استان زنجان نيز بارش باران گزارش شده است.

سرهنگ رحماني ترافيک موجود در مرز مهران را پرحجم عنوان و بيان داشت:‌ ترافيک در مرزهاي چزابه و شلمچه روان است و مشکل ترافيکي خاصي در مسيرهاي منتهي به اين دو مرز اعلام نشده است.

اين مقام ارشد راهور ناجا در پاسخ به ديگر پرسش فارس در مورد چگونگي تسهيل در تردد زائران کربلاي حسيني در مرزهاي غربي و جنوبي کشور، خاطر نشان کرد: زائراني که قصد عبور از مرز را دارند از استان کرمانشاه به سوي مرزهاي شلمچه و چزابه هدايت مي‌شوند تا بتوانند به راحتي و در کمترين زمان از مرز عبور کنند.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس